Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Loše vijesti

Barcelona ostala bez veznjaka na nekoliko tjedana, vjerojatno neće igrati u uzvratu na Old Traffordu

Autor: Hina

17.02.2023. 14:04
Barcelona ostala bez veznjaka na nekoliko tjedana, vjerojatno neće igrati u uzvratu na Old Traffordu

Foto: Pedri/Foto REUTERS

"Ova je vijest težak udarac za Barcelonu, jer je Pedri bio u sjajnoj formi te je imao ključnu ulogu u sadašnjem nizu utakmica bez poraza", stoji u priopćenju vodeće momčadi španjolskog prvenstva



BARCELONA Barcelonin veznjak Pedri, koji je zaradio ozljedu butnog mišića u dvoboju Europske lige protiv Manchester Uniteda (2-2), morat će izbivati nekoliko tjedana s travnjaka.


Pedri je igru napustio u 41. minuti, a zamijenio ga je Sergi Roberto.


Barcelona u svom priopćenju nije navela koliko dugo će biti bez svoje mlade zvijezde, ali španjolski dnevnik As je naveo podatak da bi Pedri mogao izbivati četiri tjedna, što bi značilo da neće moći igrati uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige, koja je na rasporedu 23. veljače u Manchesteru.




“Ova je vijest težak udarac za Barcelonu, jer je Pedri bio u sjajnoj formi te je imao ključnu ulogu u sadašnjem nizu utakmica bez poraza”, stoji u priopćenju vodeće momčadi španjolskog prvenstva.


Barcelona ima 56 bodova iz 21 utakmice, osam više od drugoplasiranog Real Madrida. U 22. kolu će Barcelona u nedjelju ugostiti Cadiz koji je na 16. mjestu.