Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Prva liga

Nada u uspješnije proljeće

Autor: Šime Ćurko

04.02.2023. 12:28
Nada u uspješnije proljeće

Foto: OK Zadar



Odbojkašice Zadra očekuje nastavak Prve lige u koji ulaze kao najlošija ekipa nakon 11 odigranih kola. Ekipa s Višnjika je skupila četiri boda i na začelju je ljestvice. Najbliži konkurenti su Dubrovnik sa sedam i Pula koja ima devet bodova. U 12. kolu Zadar će danas (17 sati) biti domaćin Zagrebu, koji je sedmi s 14 bodova.


Kako će najlošija ekipa ispasti u niži (treći) rang ostanak bi trebao biti minimalni cilj Zadranki, koje su u sličnoj situaciji bile i lani na polusezoni. Tada je drugi dio natjecanja ipak donio bolje rezultate. Bez obzira na samo jednu pobjedu u deset utakmica Domeniko Kresoja, koji s ocem Robertom vodi zadarske odbojkašice, smatra da ekipu očekuje puno bolji nastavak sezone.


– Nakon četiri tjedna priprema dojam je pozitivan i vjerujemo da ćemo biti na višoj razini – ističe Kresoja uz napomenu da je ekipa ostala na okupu.




– Najvažnije je da nas posluži zdravlje i da ne bude izostanka. Radimo na ispravljanju pogrešaka koje su nas koštale u prvom dijelu. Bit ćemo sigurno uigraniji nego u dosadašnjim utakmicama i zato nisam zabrinut pred onim što nas očekuje u preostalih deset utakmica – podvukao je Kresoja.