Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

SP u Kataru

Piksi se nije mogao načuditi jednoj stvari nakon poraza od Brazila: "To je za mene baš iznenađujuće"

Autor: Portal Novi list

25.11.2022. 07:57
Piksi se nije mogao načuditi jednoj stvari nakon poraza od Brazila:

Foto: Dragan Stojković i suradnici u stožeru/Foto REUTERS

Mislim da je bilo ključno to što smo drugo poluvrijeme u fizičkom smislu bili, da ne kažem katastrofalni, što je za mene bilo iznenađujuće - rekao je izbornik Srbije



Srbija je doživjela očekivani poraz od Brazila nakon što je u nastavku primila dva pogotka. Izbornik Dragan Stojković iznenađen je fizičkim padom svoje momčadi u nastavku.


– Mislim da je bilo ključno to što smo drugo poluvrijeme u fizičkom smislu bili, da ne kažem katastrofalni, što je za mene bilo iznenađujuće. Brazil je previše iskusna ekipa i znao je to iskoristiti. Nije bilo naše prepoznatljive pas igre u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme korektno sa naše strane, ali postoje neke stvari koje su prisutne. U nevrijeme su stigle neke ozljede, što je previše za naš sastav. Imamo tri rekovalecenta, Mitrovića, Vlahovića i Kostića. Sve to je u nevrijeme, to je prava istina. Zaslužena pobjeda Brazila – rekao je Stojković.


Srbiji u skupini slijede još utakmice protiv Kameruna i Švicarske.




– Mi ovaj period moramo iskoristiti da se odmorimo što je više moguće. Igrači su djelovali umorno u drugom poluvremenu, što je za mene zaista iznenađujuće. Mi naš cilj znamo i nećemo se predati. Analizirat ćemo igru Kameruna i Švicarske i da se pripremimo da budemo daleko bolji nego protiv Brazila.