Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Marijan Kustić

Predsjednik HNS-a obišao novi stadion i kamp Osijeka: "Impresioniran sam i jedva čekam prvu utakmicu reprezentacije"

Autor: Portal Novi list

02.03.2023. 11:57
Predsjednik HNS-a obišao novi stadion i kamp Osijeka:

Foto: Delegacija HNS-a i NK Osijeka na Pampasu/Foto NK Osijek

Cijelom klubu na čelu s vlasnicima čestitam na ovom sjajnom projektu i velikom ulaganju koje nema vrijednost samo za NK Osijek i regiju već za cijeli hrvatski nogomet - izjavio je Kustić za službene stranice HNS-a



Visoka delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena predsjednikom Marijanom Kustićem, obišla je budući stadion i kamp Nogometnog kluba Osijek.


Kustić je obišao Pampas u društvu svojih bliskih suradnika – prvog dopredsjednika Ante Vučemilovića-Šimunovića,  dopredsjednika Marija Smodlake i člana Izvršnog odbora Darka Raića Sudara. Delegaciju Saveza su na Pampasu ugostili predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj, članovi Uprave Vladimir Čohar i Valentina Koprivnjak te glavni nadzorni inženjer Darko Ojvan.


 





Foto nk-osijek.hr

Delegacija Saveza uživo se uvjerila da su radovi na Pampasu u samoj završnici i da će Hrvatska ove godine dobiti jedan moderan, funkcionalan i vizualno dojmljiv stadion.


– Iznimno me raduje vidjeti da je stadion u završnoj fazi izgradnje i da izgleda prekrasno. NK Osijek i njegovi navijači, cijeli grad i slavonska regija imat će stadion na koji uistinu mogu biti ponosni te kamp koji će biti veliki poticaj za daljnji razvoj nogometa u regiji. Ispred HNS-a mogu reći da smo presretni što će reprezentacija moći igrati na ovako lijepom stadionu. Cijelom klubu na čelu s vlasnicima čestitam na ovom sjajnom projektu i velikom ulaganju koje nema vrijednost samo za NK Osijek i regiju već za cijeli hrvatski nogomet. Impresioniran sam i jedva čekam prvu utakmicu reprezentacije ovdje – duboko vjerujem da će to biti već u listopadu protiv Turske – poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.


Nakon posjeta Pampasu, Kustić će sa suradnicima u Bijelom Brdu pratio susret četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između BSK-a i Šibenika, nakon čega je u Gradskom vrtu gledao dvoboj Osijeka i Hajduka.