Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Premiership

Zaustavljena serija Manchester Uniteda, Crystal Palace u 91. minuti izvukao remi

Autor: Hina

18.01.2023. 23:27
Zaustavljena serija Manchester Uniteda, Crystal Palace u 91. minuti izvukao remi

Foto: Foto REUTERS

United je tako propustio veliku priliku izbiti na drugo mjesto ljestvice, i približiti se vodećem Arsenalu na samo šest bodova zaostatka prije njihovog međusobnog susreta u nedjelju u Londonu



LONDON Serija pobjeda nogometaša Manchester Uniteda po nastavku ove sezone nakon Svjetskog prvenstva zaustavljena je u srijedu kada su na gostovanju kod Crystal Palacea u zaostaloj utakmici 7. kola engleskog prvenstva igrali 1-1.


United je poveo u završnici prvog poluvremena nakon lijepe kombinacije Rashforda, Eriksena i strijelca Brune Fernandesa koji je zatresao mrežu domaćih u 44. minuti. Taj je rezultat vrijedio sve do prve minute sudačke nadoknade drugog dijela kada je Olise sjajno izvedenim slobodnim udarcem s desne strane svladao De Geu za konačnih 1-1.


United je tako propustio veliku priliku izbiti na drugo mjesto ljestvice, i približiti se vodećem Arsenalu na samo šest bodova zaostatka prije njihovog međusobnog susreta u nedjelju u Londonu. Ovako je United treći sa 39 bodova, koliko ima i drugi Manchester City, dok četvrti Newcastle United ima 38 bodova, a Arsenal je na vrhu sa 47 bodova.




Crystal Palace je, pak, ostao 12. sa 23 boda.