Nedjelja, 28. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

ATP Delray Beach

Matija Pecotić nije uspio ostvariti novu senzaciju na turniru u Delray Beachu, izgubio je od Amerikanca Girona

Autor: Hina

16.02.2023. 08:08
Matija Pecotić nije uspio ostvariti novu senzaciju na turniru u Delray Beachu, izgubio je od Amerikanca Girona

Foto: Matija Pecotić/Foto PIXSELL

Turnir u Delray Beachu usprkos ovom porazu ostat će najveći uspjeh u karijeri za 33-godišnjeg Pecotića koji je dan ranije ostvario premijernu pobjedu na nekom ATP turniru



DELRAY BEACH  Hrvatski tenisač Matija Pecotić nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP turnira u Delray Beachu, uspješniji od njega u 2. kolu bio je Amerikanac Marcos Giron sa 6-3, 6-3.


Turnir u Delray Beachu usprkos ovom porazu ostat će najveći uspjeh u karijeri za 33-godišnjeg Pecotića koji je dan ranije ostvario premijernu pobjedu na nekom ATP turniru svladavši drugog Amerikanca Jacka Socka, a prethodno je uspješno apsolvirao i kvalifikacije.


Možda i ključni trenuci dvoboja dogodili su se sredinom prvoga seta kada je kod rezultata 2-2 Pecotić izgubio gem na svom početnom udarcu, a onda u sljedećoj igri propustio tri prilike za povratak izgubljenog. U drugom setu Pecotić je izgubio servis kod vodstva Girona 2-1, no nije bio niti blizu “re-breaka” jer je ukupno osvojio samo četiri poena u pet servis-gemova Amerikanca u toj dionici meča.